vrijdag 31 januari 2014

STILLING is toe aan een nieuwe uitdaging!


Na 9 jaar inzet  om u en anderen van dienst te kunnen zijn op creatief en kunstzinnig terrein, gaan wij het TIENDE jaar gebruiken om af te bouwen om 31 januari 2015 onze Stilling-deur in de Vijzelstraat te Enkhuizen te sluiten. Wij stoppen met de winkel in de Vijzelstraat niet uit armoede of weelde maar om ruimte te creëren voor nieuwe uitdagingen.

Wat zijn zoal onze plannen?
We zijn van plan om op termijn een kunsthandwerk winkel te openen in Zweden, we gaan meer verkopen via markten en fairs en uiteraard blijven we verkopen via internet.

Voorlopig heeft U nog de tijd om ons te bezoeken. Gedurende het jaar zal er af en toe sprake zijn van een 10e-jaars-aanbieding die in de winkel en op de website aangekondigd zal worden.

Ook kunnen dit laatste jaar de nog in omloop zijnde cadeaubonnen en tegoedbonnen voor artikelen ingewisseld worden. Vanaf 1 februari 2014 worden er geen cadeaubonnen meer verkocht.

De winkel zal het komende jaar op bepaalde dagen en in bepaalde weken gesloten zijn i.v.m. werkzaamheden in Zweden. Kijk op de website van Stilling, of kijk op de winkeldeur voor informatie openingstijden.

Ook dit 10e, tevens laatste jaar gaan wij met evenveel enthousiasme aan de slag, zoals U van ons gewend bent. Wij danken onze enorme klantenkring, zowel in als ver buiten Enkhuizen, zowel in Nederland als ver daar buiten, voor het in ons gestelde vertrouwen en de prettige samenwerking.

We hopen u dit jaar en in de toekomst van dienst te blijven.

Het Stilling team.

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten